Workshop etui of clutch

workshop etui of clutch

Workshop etui of clutch

Naast het volgen van een 9-wekelijkse cursus is het ook mogelijk om een workshop etui of clutch te doen. Een mooie manier om kennis te maken met dit heerlijke ambacht en te proeven of dit iets voor je is.

Basisvaardigheden

In deze workshop leer je in 4 uur de basisvaardigheden door zelf een etui, clutch of eenvoudige tas te maken. We vertalen je idee in een (eenvoudig) ontwerp en voeren dat gedurende de workshop uit. Doel van de workshop is kennismaken met de techniek. Je gaat in principe met een eerste eigen product naar huis.

En ook hier geldt: de basis is dat we alles met de hand doen.

Groepjes

De workshop is ook leuk om met een groep vrienden en vriendinnen of collega’s te doen. Afhankelijk van de groep geef ik de workshop in mijn atelier of in de bedrijfsruimte van Strieder lederwaren. Vanwege COVID 19 is er helaas wel een beperking op de grootte van de groep en hanteer ik strikte regels. Voorlopig betekent dit dat een groep uit maximaal 2 personen kan bestaan om de 1,5m te kunnen aanhouden.

Data

De data zijn in overleg vast te stellen.

Kosten

De kosten van een workshop bedragen € 85,00 per persoon, inclusief materiaal voor etui of clutch. Voor een tas kan daar, afhankelijk van de grootte €20,00 tot €30,00 bijkomen. De eventuele extra kosten kunnen ter plekke worden voldaan per kas of per pin. Voor koffie en/of thee wordt natuurlijk ook gezorgd.

Inschrijven of informatie kan via contact, , telefonisch op +31654777433 of via WhatsApp.

Samenvatting
Workshop etui of clutch
Artikel naam
Workshop etui of clutch
Beschrijving
Naast het volgen van een 9-wekelijkse cursus is het ook mogelijk om een workshop etui of clutch te doen. 
Pinchetti tassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help? Chat with us